De voorpret
Door: hannyonthemove
24 December 2011 | Nederland, Waalwijk
25 December 2011 - 11:49
Boudewijn:
O.K. Hanny, we gaan je volgen, zeer benieuwd wat je gaat zien en tegenkomen. Veel reisplezier!! -
26 December 2011 - 14:30
Cor En Nel Bos:
Fijne reis (mag je dit wel vakantie noemen?), geniet er van en we zijn nu al benieuwd naar je foto's.
Lieve groet,
Cor en Nel -
27 December 2011 - 15:28
Frank Konings:
Beste Hanny,
Wij wensen je uiteraard een heerlijke reis en verblijf in Marokko toe en zullen je "op de voet"volgen.
hartelijke groet
Mariska en Frank -
28 December 2011 - 00:44
Jeannet En Erwin:
Dat gaat vast weer een heel mooi reisverhaal worden, vol geestdrift geschreven, jij kunt dit zo mooi verhalen. Jouw volgers krijgen het gevoel met je mee te reizen. Zal met plezier jouw reis volgen. Heel veel plezier Hanny, fijn genieten, accu inderdaad opladen ! -
28 December 2011 - 18:07
Hanny:
Eerste dqg in Agadir; zit achter een niet-querty toetsenbord; kan even niet inloggen... Heb het erg goed naar mijn zin na een dag met Schotse moeder plus dochter te hebben door gebracht. Zijn ,et een taxi naar authentiek dropje ten noorden van Agadir gereden; heb er veel leuke fotos ge,aakt; apostrofe niet te vinden; morgen misschien... Ga straks naar culturele moussemavond met eten voor 30 euro: later meer; probeer hotel in Marrakech te regelen vandaar.... Groetjes van Hanny on the move.