Colombo op de zondag
05 Augustus 2012 | Sri Lanka, Mount Lavinia
05 Augustus 2012 - 23:09
Wilhelmien:
hoi hanny wat een boeiende verhalen ji weet wel welke reizen je moet boeken [ervaring he]
ik hoop dat je nog vele mooie dagen hebt en er nog heel wat te beleven valt hier is alles oke [ook met jou vader]
groetjes ook van gerrit -
06 Augustus 2012 - 07:18
Hoi Willemien dankjewel voor je snelle reactie ik geef mjjn rechterknie vandaag meer rust... Liefs vanaf Sri Lanka!!! -
06 Augustus 2012 - 09:25
Een Tamil meneer die werkt in mijn hotel wil mijn rechterbeen wel masseren...kan niet zwemmen zal nog wel even duren met die knie rechts...maar old amsterdam kaas lusten ze in het hotel bijna allemaal..
Enkele moslims uitgezonderd want voor hen id het ramadan" -
06 Augustus 2012 - 20:27
Frank Konings:
Beste Hanny,
Zo te zien geniet je met volle teugen. Wij proberen er hier in Alaska het beste van te maken. De afgelopen dagen zijn we zover mogelijk naar het noorden gereden, naar het oude goodzokersstadje Wiseman, zo,n 100 km. te norrden van de poolcirkel. Nu terug in Fairbanks. Gisteren voor het eerst een beetje echte duisternis en meteen een aarzelend begin van noorderlicht te zien. Het weer knapt op, het is onbewolkt, dus wie weet wat voor schouwspel de komende nachten brengt.
Hartelijke groeten
Mariska en Frank -
06 Augustus 2012 - 21:11
Sannie:
Als die Tamil meneer goed kan masseren ,breng dan voor mij ook wat trucjes mee!
Goed kijken dus! Maar serieus: Geniet zoveel je kunt en rust op tijd!
Hartelijke groeten,van mij en Jan