Even een moment van reflectie.
Door: hannyonthemove
10 Augustus 2007 | Nederland, Waalwijk
13 Augustus 2007 - 15:44
Ria De Zon:
knap Hanny om het zo essentieel samen te vatten met de volgende elementen: de reis(perikelen), de mensen tijdens de reis en in de landen die je bezocht. de landen en je eigen gevoel daarbij van een bevoorrecht mens te zijn,
Je kunt er trots op zijn dat je deze revaringen weer doorgeeft aan anderen, aan bevoorrechte mensen, die onder globalisering misschien iets meer gaan verstaan dan alleen maar verrijing van westerse "geciviliseerde"wereld. Succes in het nieuwe schooljaar en het vinden van nieuwe uitdagingen voor een volgende reis.
Dank voor je lekkere en mooie cadeautjes!
Groetjes. -
13 Augustus 2007 - 20:45
Hanny:
Ja de dia's worden op dit moment ingeraamd, dus even geduld voordat de scanner ervoor kan zorgen dat er plaatjes uit 2007 in het fotoboek gaan belanden! Leuk Ria dat je zo snel een reactie hebt geplaatst, ik wens jou minimaal hetzelfde voor het komend jaar vol met leergierig publiek met een gezonde wens om te willen excelleren! -
16 Augustus 2007 - 11:04
Ton Sprangers:
Hanny,
Ik vind dat je prachtige foto's hebt (ik heb de kerstkaart al gevonden denk ik) en ook al heb ik de reis niet meegemaakt, hij leeft zo zelfs voor mij als buitenstaander en ik krijg weer een beetje vakantiegevoel terug!
Ton -
bye
toño -
08 September 2007 - 16:29
Carla:
Hannie, fijn dat ik je dagboek mag lezen. Je hebt een geweldig verslag gemaakt.De foto's zijn ontzettend mooi. Hoe maak je de dia's digitaal? Ook heb je flink wat afstanden overbrugt.
groetjes Carla -
19 September 2007 - 17:21
Hanny:
Er staan vier nieuwe jpg'jes van dia's uit Argentinie bij, vallen ze in de smaak? -
10 Oktober 2007 - 17:59
Jan EnSannie:
Hallo Hanny,
Opnieuw indrukwekkende belevenissen,die belangrijk zijn in jouw persoonlijke beleving en voor jouw werk. En misschien ook nog wel een beetje voor ons.groetjes.