Bericht uit La Fortuna!
Door: hannyonthemove
28 Juli 2009 | Costa Rica, Fortuna
Via de Selva Verde Lodge *waar we o.a. de groene Baobabkikker hebben gespot* te bewonderen op www.baobab.nl zitten we nu in La Fortuna aan de voet van de Arenal, een actieve stratovulkaan. Daar gaan we morgen een wandeling maken van bijna driInmiddels zitten ook meerdere iguana's, maxihagedissen in de diaserie en heb ik inmiddels film 4 vol. Het eten is behoorlijk afwisselend, de relatieve luchtvochtigheid zit boven de 90%, de temperatuur is hoog, we zitten op en top in de tropen en er komt weer een volgend bericht!
29 Juli 2009 - 07:30
Wim:
Na het lezen van jouw reisjournaal.....je hebt het naar je zin.Ga zo door en gij zult spinazie eten! -
29 Juli 2009 - 07:34
Marion:
Zo te zien een fantastische reis met veel afwisseling.Geniet ervan.
Bregje is van de trap gevallen,ca 2 weken geleden,en dat gaat niet zo goed.heeft MRI scan gehad en krijgt morgen uitslag.Ook het weer laat te wensen over, af en toe regen en zeer wisselende temperatuur.We houden contact.groetjes,Marion -
30 Juli 2009 - 11:15
Frank Konings:
Beste Hanny,
Je schijnt je reuze te vermaken in deze tropische sauna. Ben benieuwd naar verdere berichten over landschap en samenleving in Costa Rica!Wij vertrekken aanstaande maandag naar Canada.
Groetjes, ook namens Mariska
Frank
Groetjes -
30 Juli 2009 - 13:27
Peter.:
Hi Hanny,
Hope you are enjoying your adventure in Costa Rica. Did you also get some pics of the greenback turtles? It sounds like a most exciting place.
Meanwhile all is quiet on the home front.I finally have a few days free after another hectic week at work.
Greetings,
Your friendly neighbour.